Hey,

Misschien vraag je je af wie ik ben. Wie Warboek is. Wie al jaren alles van zich af typt en héél dankbaar is dat ze daarvoor 4 jaar dactylo heeft gevolgd. Op nog van die old-school typmachines, je weet wel. Ze? Ja, ze. Amber is de naam. En ik ben zo ongelofelijk blij jou te leren kennen.

Welkom in de webshop van Warboek. Warboek is een uit de hand gelopen Instagrampagina waar ik al mijn gedachten post in de vorm van poëzie. Gedichten waarin je je soms wel eens kan herkennen. Gedichten waarbij je soms lacht en soms ook niet. Gedichten waarbij je sowieso iets voelt, wat dan ook.

Daarnaast illustreer ik ook. Vaak wit op zwart of zwart op wit. Die illustraties komen ergens van. Ze komen van een passie voor tekenen die al héél vroeg begon. Al op de schoolbanken in de lagere school tekende ik elk papiertje vol en maakte ik een portret van elke klasgenoot die het wou. Ondertussen ben ik 24. Je kan me herkennen aan mijn haar. Het is veel en dik en bruin. Daarnaast lach ik, zo goed als altijd. Ik vervang graag de zon, op momenten dat die niet komt opdagen.

Als ik geen foto’s illustreer of gedichten schrijf, dan dans ik. In de douche, achter een winkelkar, tijdens het rijden, in het paskot, in de dansles of op café. Met Tony’s Chocolonely (het liefst die met caramel zeezout) en een martini bellini kan je me altijd een plezier doen.

Hoe ik jou graag een plezier wil doen? Door een groot aantal mooie woorden neer te pennen en door je te tekenen. Ja, jou. Jij daar, achter je scherm. Jou wil ik heel erg graag tekenen. Misschien met je lief, je huisdier, je familie, je nicht, je neef, je broer, je zus, je vrienden, je collega’s,.. noem maar op.

Welkom in de Warboek Webshop. Neem een kijkje, lees wat rond en vooral: geniet. Van elk woord en elke tekening.

Ik zie je ongelofelijk graag terug!

Dankbare groeten,

Amber

Zin om al je geld uit te geven? Dat kan hier!