Ben jij op zoek naar een eigen gedicht op maat? Dan help ik je met veel plezier verder! Hoe ga ik te werk? Jammer genoeg ben ik geen gedichtenfabriek en komen er niet elke dag losjes 15 top gedichten uit mijn pen gerold (I wish!). Om voor jou een persoonlijk, op maat gemaakt gedicht te schrijven, heb ik zoveel info als maar kan nodig. Ik zet het graag even op een rijtje. Wat heb ik van jou nodig?
  • Het onderwerp: over wat gaat het gedicht?
  • Het doel: voor wie of voor wat is het gedicht bedoeld? (afscheidsdienst, cadeau voor een vriend, iets voor op je website,...)
  • Emoties: welke emoties, gedachten, gevoelens,.. roept de situatie bij je op?
  • Kernwoorden: zijn er een aantal woorden die jij graag in het gedicht wilt lezen? (niet verplicht)
Probeer zoveel mogelijk te schetsen wat jij verwacht, hoe jij je voelt, waar je naar op zoek bent,.. op die manier kan ik me beter inleven in jouw situatie en komen we samen tot een prachtig gedicht waar we beiden heel trots op zijn. Hoe werkt het? Stap 1: Plaats je bestelling voor een persoonlijk gedicht hier op de webshop Stap 2: Stuur mij bovenstaande informatie door via e-mail naar info@warboek.be Stap 3: Ik schrijf jouw persoonlijke gedicht en mail het naar je door Stap 4: Ben je tevreden? Hoera! Nog niet helemaal wat je verwacht had? Laat het me zeker weten en we komen samen tot een top resultaat! Wat krijg je? Na je bestelling hier in de shop, krijg je je persoonlijk gedicht online in je mailbox. Wil je je gedicht graag ontvangen op posterformaat, als postkaartje.. of op een andere manier? Dan mag je het me gerust vragen, ik bekijk even wat mogelijk is en maak graag een offerte voor je op. Wachttijd De wachttijd hangt enorm af van de drukte. Aangezien er geen post aan te pas komt en je dit online in je mailbox ontvangt, zou ik rekenen op 14 dagen. Wil je graag je tekstje eerder af hebben of tegen een bepaalde datum? Laat het mij weten in je mailtje en ik hou er zeker en vast rekening mee.